BROWNIES
150 g mörk choklad
175 g rumsvarmt smör
180 g socker
3 ägg
150 g mjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
eventuellt 100 g rostade nötter
Sätt ugnen på 200 grader. Smält chokladen. Vispa smör och socker krämigt. Tillsätt äggen, ett i taget. Rör sedan ner den smälta chokladen. Blanda vetemjöl med bakpulver och vaniljsocker och rör sedan ner blandningen i smeten. Tillsätt även nötter om du vill ha det i. Häll smeten i en smord form. Den här mängden är lagom till en form som är 24x24 cm. Grädda i 15-20 minuter. Jag gräddade mina i 20 minuter och tycker att de gärna hade fått vara lite kladdigare i mitten.
Receptet är hämtat från "Coffee & Espresso"
I can witness that they were both incredibly delicious :-) Good work!!! And thanks for the nice fika ;)
SvaraRaderaDu är då allt en riktig gottegris. Hoppas på en vacker bild på en glassbomb snart... Det är dags att ändra min smyckeblogg till min beskowsilver blogg istället. Nu använder jag bara den och lägger ner den andra. Ses till nyår! Kram!
SvaraRadera